Okei, da er jeg igang med ny blogg

Jeg har startet denne bloggen for å skrive litt om flermedial utvikling og digitalisering. Det gir mer rom enn de 140 tegnene på twitter osv. Siden jeg sluttet som ansvarlig redaktør i Drammens Tidende i august 2013 ønsker jeg å ha en blogg for å favne endel av de digitale spørsmålene jeg jobbet med, og den medieinteressen jeg har.

I høst vil denne bloggen bli preget av at jeg jobber for Institutt for Journalistikk for å lage kurs og et dypdykk i betalt digitalt innhold. Jeg studerer også strategisk forretningsutvikling og innovasjon på BIs Masterprogram, og det kan nok også prege bloggen litt. Samt det som ellers følger med medieinteressen.

En kommentar om “Okei, da er jeg igang med ny blogg

  1. Hei, dette er en kommentar.
    For å slette en kommentar, er det bare å logge inn og se på innleggets kommentarer. Der vil du ha muligheten til å redigere eller slette kommentarer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>